Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за тавана на ГТВ-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за тавана на ГТВ-то

Да попитам хората с отлепили се тавани как са се справили с проблема ? Че гледам повечето ГТВ-та с разлепени, почнали да се разлепят или намчкани тавани (тапицерия, не ламарина )
    Alfa Romeo GTV 150hp

претапициране на целия таван няма друг начин.в софия има добри фирми
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

АВТОТАПИЦЕРИ

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте и от нас!
      Искаме да ви препоръчаме две страхотни момчета, коити работят много качестевно. Става въпрос за автотапицери- тапицерията на тавана.
      Открихме ги съвсем случайно, тъй като и ние имахме същия проблем- ALFA 145. За увиснал таван взимат 100лв като това е цената с демонтаж, момнаж и материали, с една дума всичко. Схемата е следната- отиваш и за 1 час ти свалят кората, след 2-3 дни отиваш да ти я поставят за около 2 часа, въобще културна работа.
      Правят всичко от областа на автотапицерските услуги. На нас ни ушиха и щоричка за багажника- от кожа е + изтъркано на предна седалка и дупки от цигари на задна. Щоричката е 20лв, а другото 40лв.
      Даваме ви и координатите им:
      "Автоинтериор"
      кв. "Гео Милев"
      ул. " Христо Максимов" № 31
      0885912258
      0885912295
      и ICQ- 482861727

ALFA 33 - Sport Wagon,1.4 I.E. - Boxer, 88 hp,`93 Ex'
      ALFA 156 - Sport Wagon, 2,4 JTD - 136+hp, '00 Ex'
      ALFA 159 - 2,4 JTDm - 200 hp
      ALFA Brera - 2,4 JTDm - 200 hp

Comment

ние с брат ми претапицирахме таван, колонките и сенниците за около 400 лв всичко в R'n'B но ми се струва бая скъпичко. материалите са супер качествени и момчетата много добре си разбират от занаята ама все пак.....
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

e тя цената варира според матерялите и качеството на изработка.по добре малко по скъпо но да е направено добре.мое мнение
          Alfa romeo GTVex
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Миналата седмица претапицираха тавана на жена ми на Гтв-то в Хаджи Димитър,цената там е таван 70лв и по 10лв на колонка. Общо всичко 130лв. Лично за мен там са най добрите,правя тавани там от доста време винаги съм адски доволен.
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
              Миналата седмица претапицираха тавана на жена ми на Гтв-то в Хаджи Димитър,цената там е таван 70лв и по 10лв на колонка. Общо всичко 130лв. Лично за мен там са най добрите,правя тавани там от доста време винаги съм адски доволен.
              Адрес тел. да беше дал...
              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                Адрес тел. да беше дал...
                Не е ли ако искам
                0899832271 Сашо

Comment

0878847998 Митко
                  0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                    Да попитам хората с отлепили се тавани как са се справили с проблема ? Че гледам повечето ГТВ-та с разлепени, почнали да се разлепят или намчкани тавани (тапицерия, не ламарина )
                    имам претапициран перфектен за 70лв

Comment

На мен от няколко дни ми се върти една идея свързана с тавана на моята.
                      Понеже вече се е поизцапал и захабил, се чудя, дали е възможно да се претапицира, само че с кожа, която да е същата като тази на седалките/вратите?
                      Ако някой е правил подобно нещо (не е задължително да е на GTV), ще съм благодарен ако сподели къде го е правил и горе-долу колко излиза като пари.
                      Благодаря предварително.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        На мен от няколко дни ми се върти една идея свързана с тавана на моята.
                        Понеже вече се е поизцапал и захабил, се чудя, дали е възможно да се претапицира, само че с кожа, която да е същата като тази на седалките/вратите?
                        Ако някой е правил подобно нещо (не е задължително да е на GTV), ще съм благодарен ако сподели къде го е правил и горе-долу колко излиза като пари.
                        Благодаря предварително.
                        Аз като карах на жена ми колата имах същата идея-червена кожа. Имаше само обърната и цената беше 600 минимум
                        Ужас,не мога да си го позволя за колата на жената
                        0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                          Аз като карах на жена ми колата имах същата идея-червена кожа. Имаше само обърната и цената беше 600 минимум
                          Ужас,не мога да си го позволя за колата на жената

Явно няма да го бъде този "проект".
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

мда скъпичко идва с кожа тавана.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Добре де защо кожа използвайте алкантара с подобен цвят стои страхотно, не е скъпа а има и други преимущества хм?
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X